LIVRARE RAPIDA

la nivel național

Adresa email

sales@handlerkraft.md

Telefon de contact

R. Moldova: +373 22 788-907 Romania: +40 312294575

REPARATIA SI INTRETINEREA STIVUITOARELOR

CONTACTATI ACUM!

Reparam si mentinem orice tip de stivuitoare electrice si stivuitoare cu motor

 

Detalii la telefon:
(+373) 22 788 -907
Adresa electronica:
info@handlerkraft.md

DOAR UN APEL Telefonic

Tehnica noastră mobila este disponibila 24/7. Echipa noastra este disponibila pentru a efectua toate lucrarile de intretinere si reparatii la fata locului. Echipele noastre ofera un serviciu fiabil si eficient, convenabil si accesibil pentru a rezolva orice tip de reparatii necesare.

In cazul in care reparatia stivuitorului Dvs., nu poate fi executata la fata locului, putem transporta stivuitorul la atelierul nostru pentru deservire mai eficienta. De asemenea, va putem propune o masina de inlocuire pe care sa o utilizati in timpul reparatiei stivuitorului dvs.

Fleet Management Service

Cand vine vorba de cele mai bune practici de management, pentru a va ajuta sa profitati la maxim de vehiculele Dvs., va oferim un serviciu de gestionare a flotei. Ca parte a acestui fapt, pastram inregistrari detaliate despre stivuitorul Dvs. si istoricul de service complet, astfel va informam prevetiv despre necesitatea intretinerii si deservirii stivuitorului.

STIVUITOARE SI PIESE DE Schimb 

Oferim piese de schimb de calitate pentru numeroase marci, modele de stivuitoare si alte echipamente de manipulare  Cu un mare inventar de piese de echipament, putem satisface orice nevoie. Prin afilierile noastre atat cu specialistii OEM, cat si dupa cele de pe piata, putem raspunde rapid solicitarilor de urgenta, precum si cerintelor de stocare care acopera o mare varietate de utilaje si modele de stivuitoare si echipamente. Cu noi puteti fi siguri ca veti primi stivuitorul si piesele de echipament in mod corect si in timp util. Avantajul nostru este ca 97% din componente pot fie livrate in 48 de ore. Personalul nostru experimentat va alege piesele potrivite pentru stivuitorul Dvs., sau orice alt echipament de manipulare.

ACCESORII PENTRU STIVUITOR

HELI este un producator mondial care are propria fabrica de atasamente. Este o companie specializata, de mare amploare, care combina cercetarea si dezvoltarea, productia, vanzarile si serviciile. Gama noastra de accesorii pentru stivuitoare se compune din mai mult de 500 de modele in prezent. Citeva dintre produsele noastre sunt Side Shift(miscarea laterala a furcilor), rotator de forci, cleme de hartie, cleme pentru bobine, cleme pentru cutii de carton, cleme multifuncționale, cleme pentru frunze de tutun, dispozitive de manipulare a cutiilor, cleme de taiat busteni, ,pozitioner forci, manipulatoare de palete unice si duble, dispozitiv de impingere / tractare, stabilizatoare de sarcina si asa mai departe.

X