LIVRARE RAPIDA

la nivel național

Adresa email

sales@handlerkraft.md

Telefon de contact

R. Moldova: +373 22 788-907 Romania: +40 312294575

Clientii si Recenzii

Handlerkraft comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale.  Portofoliul nostru cuprinde în exclusivitate o gamă largă de produse de calitate superioara cu design modern, inovativ, fabricate conform standardelor europene cu certificate TUV EN ISO, in linii complet automatizate.

Cu o experienta de peste 18 ani specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in amenajarea spatiilor comerciale cu o gama larga de produse: rafturi metalice, rafturi pentru fructe si legume, rafturi panificatie si patiserie, rafturi Cash& Carry (Rafturi integrate), mese pentru casa de marcat, vitrine frigorifice, cosuri promotionale, accesorii pentru magazine si supermarketuri (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă, coșuri de mână, turnichete de acces).

Pentru spatiile depozitare, gama de produse include: Rafturi tip palet, Rafturi tip polita, Rafturi Drive IN, Rafturi Cantilever (Console) si Sisteme de rafturi Mezzanine.

Alături de echipa Handlerkraft veți putea să vă transformați toate spațiile comerciale sau de depozitare în spații organizate, perfecte pentru eficientizarea modului de lucru al angajaților, cât și îmbunătățirea experienței clienților în alegerea produselor dumneavoastră.

Pentru a vă convinge, nu ezitați să vizitați showroom-ul de prezentare din Șos. Muncesti 364. Aici veți găsi soluțiile perfecte pentru tot ce aveți nevoie.

18+

Ani de activitate

100000+

Clienti deserviti

X